globálne logo laboratória áno

Overenie veku

Na používanie našej webovej stránky musíte mať 21 rokov alebo viac.Pred vstupom na stránku overte svoj vek.

Ľutujeme, váš vek nie je povolený.

  • head_banner_011

Výhody jednorazových elektronických cigariet

výhoda:
1. Pohodlnejšie prenášanie: Jednorazové e-cigarety nie je potrebné dobíjať a nie je potrebné ich vymieňať.Fajčiarom stačí nosiť e-cigaretu, aby mohli ísť von bez toho, aby museli nosiť ťažké nabíjačky a ďalšie príslušenstvo.

2. Stabilnejší výkon: vďaka úplne uzavretému dizajnu obmedzujú jednorazové elektronické cigarety prevádzkové prepojenia, ako je nabíjanie a výmena kaziet, čo tiež znižuje výskyt porúch.Dobíjacie elektronické cigarety nedokážu vyriešiť problémy so zlyhaním obvodu a únikom tekutín.V jednorazových elektronických cigaretách je to úplne vyriešené.

3. Viac e-cigariet: Kapacita jednorazových e-cigariet môže dosiahnuť viac ako 5-8-násobok kapacity dobíjacích e-cigariet a životnosť jednorazových e-cigariet je dlhšia.

4. Silnejšia batéria: Vo všeobecnosti dobíjateľné elektronické cigarety je potrebné nabiť každú kazetu aspoň raz a účinnosť batérie je extrémne nízka, čo zodpovedá nabitiu raz za každých 5-8 vyfajčených cigariet.A ak dobíjacia e-cigareta zostane nevyužitá, e-cigareta sa už asi 2 mesiace nedá použiť.Naproti tomu jednorazové batérie e-cigariet sú výkonné a vydržia viac ako 40 bežných cigariet.A ak zostane jednorazová e-cigareta nevyužitá, do jedného roka to v podstate neovplyvní používanie batérie e-cigarety a do dvoch rokov vplyv na batériu nepresiahne 10 %.
Výhody jednorazových elektronických cigariet


Čas odoslania: 20. decembra 2021